1.9.2010

Huh huijaa!

Hola,

Matkamme siis alkoi näin...
Ensinnäkin lentomme oli noin tunnin myöhässä, ei se niin haitannut mut kunhan kerroin.
Saijan ystävällinen vuokranantaja tuli hakemaan meidät Land Roverillaan lentokentältä asti vasemman kätensä bulgarialaisen Nikon kanssa. Mies vaikutti ihan charmantilta ja ystävälliseltä ja koska Saija tulee asumaan hänen poikansa kanssa (28-vuotias espanjalais-brasilialainen MIES!). Koska ei omena kauas puusta putoa niin siinä sivussa hieman tsekkailimme millanen Antonio junior saattaisi olla ja päädyimme johonkin jäätävän adoniksen ja kitaraa soittavan huumorihepun välille. ja papapaa poika (tai no ehkä mies) on hyvännäköinen ja mukavakin vielä! Tosin Saija ei oo kaikesta ihan satavarma koska oli sen verran alkushokissa/huumassa pojan (miehen) nähdessään että voin päivittää myöhemmin oliko se vain heijastus vai totista totta. Ja meitsi tunnetusti ei tällaselle tapahtumalla milläskään kateellinen... NOT! Ai niin ja Saijan vuokraisäntä vei meiät sitten vielä nopeille olueille ja tapaksille. Näille parille pienelle cañalle ja katkaravuille tuli neljältä hengeltä hintaa 125 euroa ja Antonio tietty makso ja meitsit oli vaan et muchisimas gracias.
Se siitä Saijan mieskämppiksestä ja siirrytään mun kämppiksiin. Eli täs on tällainen pieni sähläys alussa eli nyt mut asutettiin aluks huoneeseen mis on parveke mut tähän huoneeseen tulee joku ranskalainen tyttö Claudine joka saapuu ens viikolla. Mut päätin et isompi vaatekaappi voittaa pienen parvekkeen, joten en oo milläskää. Tällä hetkellä tässä asuu kiinalais-suomalainen tyttö Chin (tä on nyt se Alice c:llä, koska sitä kait voi kutsuu molemmilla nimillä). Hän on siis asunut 5 vuotta Kokkolassa mut ei osaa suomea kauheen hyvin, joten sitä ei sit onneksi tule puhuttua. Hän on muistaakseni 27-vuotias ja tekee maisteriopintojaan täällä. Lähtee kyl koht kolmeks viikoks Suomeen hakee jotain kamoja lisää. Hän on tullut kesäkuussa ja lähtee joulukuussa.
Toinen tyyppi on saksalainen Nina, mut hän lähtee ens lauantaina veks ja mä siirryn hänen huoneeseensa. Hän on 23-vuotias ja oli työharjoittelussa täällä jossain lähetystössä tai jotain. Me ei ehditty eilen kauheesti puhua, koska hänel oli joku Jorge mukanaan.
Mut mikä tietysti mun mieltä lämmittää niin he kehus et tossa miniparvekkeella on istua illalla ja juoda, joten ei absolutista sitten alkuunkaan. Parvekepileet jatkossa sit riippuu ihan siitä ranskiksesta. Niin ja sit tulee viel yks saksalainen Alexandra.
Eilen käytiin illalla vähän pyörähtämässä kaupungilla yksillä sangrioilla. Porukkaa oli ku Saipan matsissa vaik oli tiistai ilta! Ja kuulemma porukka on vasta tulossa rantalomiltaan takasin.Tänään mennään vähän shoppaa kaikkee tarpeellista ja mun kiinalaiskämppis tulee ehkä mukaan. Jepajee.

Kuulemisiin,

Hansu

P.S. Pari miinusta mun kämpässä, tääl ei oo olohuonetta eikä ruokapöytäaluetta eikä televisiota! Mut Saijal on plasma ni mä meen sinne sit kattoo :D

1 kommentti:

  1. ÄRSYTTÄVÄN siistilt kuulostaa.:D meitsi datailee koulus ja miettii kandin aihet. en oo kateelline. have fun<3 -tulppu

    VastaaPoista